Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου 2012

Χριστουγεννιάτικη ΔιακόσμησηΕπιτέλους Χριστούγεννα,και αυτό σίγουρα δεν παύει να επηρεάζει θετικά τη διάθεσή μας.Γιατί λοιπόν να μην δημιουργήσουμε και μία θετική χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στο σπίτι μας;Ας αφήσουμε τη φαντασία μας ελεύθερη χωρίς να μας νοιάζει αν θα κάνουμε υπερβολές,άλλωστε το επιβάλει το κλίμα των Χριστουγέννων.Το κόκκινο είναι το χρώμα που κυριαρχεί συνήθως με χρυσές ή ασημένιες λεπτομέρειες αλλά εκεί βάζουμε και το προσωπικό μας γούστο. Σίγουρα ο καθένας μας θέλει να έχει το πιο όμορφο χριστουγεννιάτικο δέντρο,οπότε βάλτε όλη σας την τέχνη στολίζοντάς το με τα διακοσμητικά της αρεσκείας σας.Αυτό μόνο βέβαια δεν αρκεί,τα διακοσμητικά αντικείμενα σε όλο το σπίτι παίζουν σημαντικό ρόλο,έτσι θα επικρατεί ένα γιορτινό κλίμα.Κεριά,κάλτσες,μπάλες,αστέρια,νυφάδες χιονιού και οτιδήποτε άλλο που να θυμίζει Χριστούγεννα.
Το γιορτινό δείπνο θα πρέπει να είναι εξαιρετικό ώστε να ικανοποιήσουμε τους καλεσμένους μας στο έπακρον .Φροντίζουμε λοιπόν να είναι επίσημο,όπως αρμόζει στην περίπτωση,με κολονάτα ποτήρια,ένα καλό σερβίτσιο πιάτων,τραπεζομάντηλο και χαρτοπετσέτες στο ανάλογο ύφος και οτιδήποτε άλλο επιθυμούμε εμείς. 
Αρκετά πράγματα μπορούμε να τα δημιουργήσουμε μόνοι μας χωρίς να κάνουμε περιττά έξοδα,οπότε αυτόματα έχουμε γλυτώσει χρήματα αφιερώνοντας λίγο παραπάνω χρόνο. Ας αφήσουμε λοιπόν το κλίμα των γιορτών να μας παρασύρει ..και ας ευχηθούμε Καλές  Γιορτές σε όλους με υγεία και χαρά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου